Смієш бути українцем?

Раздел для политических дискуссий и горячих споров. Вход на свой стр.. и риск.

Re: Смієш бути українцем?

Сообщение delavar » 08 окт 2009, 16:07

Fighter писал(а):Значит быть настоящим украинцем это ненавидеть русских,донецких,партию регионов...любить надо только бют,оранжевых,всё,что связано с бандерлогией ?
А как тов.лозинский ? редкая гадина происхождением из бют...и таких мразей там ещё валом.
Совок ты, делавар,до мозга костей и конъюктурщик.

Ну що за хворобливий підхід до життя?
Любить ненавидеть...........
Ось є борщ, я його їм. Є солянка. Теж їм. А розсольник не їм. Так що мені життя не буде?
Є рускіє, є словаки, молдовани........... І хай собі там будуть. Я до всіх них індиферрентно ставлюсь.
Проте є цивілізований світ. Де прибрано, екологія хороша бо зайці й козулі бігають по полям (в тій же Угорщині).
А є п'янь, лінощі, наркота, та ще й махровий шовінізм.
ОБОЖНЮЮ донецьких і партію регіонов. За те, що вони коїли в 2004 році, коли пхали зека в Президенти, ганяли на автобусах та поїздах в алкогольному угарі підтримуючи і РОБЛЯЧИ ЇХНІМИ БРУДНИМИ ДОНЕЦЬКИМИ ЛАПАМИ фальсифікації по всій Україні. Вони проти української мови, проти нашої історії, проти всього того що є Україна. Донецьких треба поступово асимілювати!!! Тобто окультурити.
А якби вся Україна була така як Донбас?
З Ахметовим, з бандитизмом та злочинністю?
Чи була б Україна незалежною? Ні!
Чи була б взагалі Україна? Ні!
Все вороже, протиприроднє, антиукраїнське зібрано в Донецьку.
А, ну ще й у нас, в Коростені.
Люпмен-пролетарі всіх країн, єднайтеся!
Вони з'єдналися, пропили і загадили все що можна.
Годі, годі вже!
Вузьколобий ти Фіхтер. Явно не наш.
Таке собі інородне тіло.
Звідки коріння? Урал? Псков? Рязань?
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Пред.

Вернуться в Дискуссии