Смієш бути українцем?

Раздел для политических дискуссий и горячих споров. Вход на свой стр.. и риск.

Смієш бути українцем?

Сообщение delavar » 11 авг 2009, 13:16

Все чіткіше проявлюється зловісна ухмилка Президента Расєйскай Фєдєрастії. Він звернувся з моралізаторськими тезами до нас. Не дуже грамотно читав текст. Іноді збивався і монітор квапливо прокручували назад. Лідер рускіх не навчився правильно робити наголос в слові "украинский" та говорити "в Украине" (ну дивно ж звучить фраза "а полечу но я на Єгипет чи там поїду відпочивати на Крим" :lol: ). Президентська знать могла б Ведмєдєву більш грамотно підготувати текст для його кримінального чтіва........
Але вона цього не зробить, бо сердиться на хохлів. 8-)
А значить, вірним шляхом йдемо, пані та панове!
Мітя Ведмєдєв весь час намагається займати більший простір ніж йому суджено від народження. Є таке гарне російське слово "пыжится". :D
Про Асєтію згадав, що ми в Грузію зброю постачаєм. Забув, змієня, що вони зробили в Абхазії!
Скільки туди російської воєнщини було уведено. Я вже мовчу про Чечню. Там просто геноцид відбувається. А Кремлю все мало крові. Все хочеться бути вєлікімі.........
Масква! Прийшов твій час збирати каміння! (Як кажуть у вас на сході.)
І не лізь зі свиним рилом в калачний ряд.
Україна, не маленька Чечня, завалимо!
Рухне вся расєйська федерація.
Як совок.
Посла Мітя притримав. :twisted: Прикро нам. 8-) Страждаємо. Ще б свої брудні газетьонки притримав. :P
НАМ ТРЕБА ВВОДИТИ ВІЗОВИЙ РЕЖИМ з недружньою до нас державою!
Я так думаю, що саме час перекрити кордон з Росією та примусити їх довідки збирати з роботи про зарплату та про рахунки в банках. Щоб отримати візу в Україну!
Дамо достойну відповідь зухвалим пацанам Вовану і Мітьку!
8-)
Последний раз редактировалось delavar 17 авг 2009, 15:19, всего редактировалось 1 раз.
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Re: Смієш бути українцем?

Сообщение Fighter » 17 авг 2009, 00:17

Братскому российскому народу,ВИВАТ !!!
Бандеровцам и иудам, делаварам,ГАНЬБА !!!
Fighter
Приезжий
Приезжий

Сообщение Pravdenko » 17 авг 2009, 13:31

Fighter писал(а):Братскому российскому народу,ВИВАТ !!!

Віват будемо кричати коли весь російський народ на гілляках буде висіти!!!
Слава Україні!!! а Бандері слава не буду казати бо мало перерізав москалів та холуїв московських!!!
Pravdenko
Проездом

Сообщение delavar » 17 авг 2009, 15:18

Братньому російському народу (вайнахам, інгушам, татарам, вимираючим ханти, мансі тощо) СЛАВА!!!
Іудам Путіну, Ведмєдєву, Лужкову - ГАНЬБА!!!

А делавари мешкають в штатах. Корінні жителі, між іншим. Колєгі Чингачгука! :D
Чи вони теж винні, що Росію пучить?
Тоді не читайте Купера, саме він породив делаварів!
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Сообщение Fighter » 18 авг 2009, 16:21

Pravdenko писал(а):

Слава Україні!!! а Бандері слава не буду казати бо мало перерізав москалів та холуїв московських!!!

Вообще-то ты понял сам,что написал?
Fighter
Приезжий
Приезжий

Сообщение tanyabobcat » 24 сен 2009, 16:06

Слава Україні!!! а Бандері слава не буду казати бо мало перерізав москалів та холуїв московських!!!Pravdenko
Проездом

Ай моська, знать она сильна, что лает на слона! :lol:
tanyabobcat

Сообщение delavar » 30 сен 2009, 17:36

tanyabobcat писал(а):Віват будемо кричати коли весь російський народ на гілляках буде висіти!!!
Слава Україні!!! а Бандері слава не буду казати бо мало перерізав москалів та холуїв московських!!!Pravdenko
Проездом

Був один такий "слон". Сесесером називався! :lol:
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Сообщение Fighter » 01 окт 2009, 00:21

delavar писал(а):
tanyabobcat писал(а):Віват будемо кричати коли весь російський народ на гілляках буде висіти!!!
Проездом

Вообще-то то,что написал пан Pravdenko ,является криминалом и противоречит правилам форума.Я так думаю.
Fighter
Приезжий
Приезжий

Сообщение delavar » 01 окт 2009, 12:29

Fighter писал(а):
delavar писал(а):
Проездом

Вообще-то то,что написал пан Pravdenko ,является криминалом и противоречит правилам форума.Я так думаю.

Криміналом буде те, якщо Правденко зробить трохи чікі-чікі Симоненку, Грачу, Беркуту, Волзі, Януковичу, Ахметову, а також чотирнадцятьом вошам з партії риганутих в коростенській міськраді, вісьмом комуняківцям, трьом соціалістам та чотирьом литвиняківцям.
Коростенську міськраду слід перевірити на квартирний метраж, дачкі, автівки, поїздки на моря, рахунки в банках.
Щось мене терзають смутниє сомнєнія про існування вищеназваних волоцюг на зароблені горбом кошти. :lol:

А пана Правденка підтримую в його пориваннях. Проте різати звичайно нікого не піду.
Різаниною та концтаборами в історію разом з націонал-соціалістами намертво увійшли комуноесесівці. :twisted:
Литва правильно заборонила символіку червонодупих нарівні з фашистською. Як і згадка та назви міст, вулиць, підприємств іменами бандюковичів.
Особливо стосується обкурених анашею південно-східних окраїн та острівця ПРданутих - Коростеня.

ЗЕМЛЯКИ,винесемо СоцКомПеРегній за межі міста, області та України!
delavar
Старожил
Старожил

Сообщение Fighter » 04 окт 2009, 23:35

Значит быть настоящим украинцем это ненавидеть русских,донецких,партию регионов...любить надо только бют,оранжевых,всё,что связано с бандерлогией ?
А как тов.лозинский ? редкая гадина происхождением из бют...и таких мразей там ещё валом.
Совок ты, делавар,до мозга костей и конъюктурщик.
Fighter
Приезжий
Приезжий

След.

Вернуться в Дискуссии