Коростенець Руслан Квінта

Коростенець Руслан Квінта

Сообщение delavar » 03 авг 2009, 14:43

Руслан Квінта він же Ахріменко національний герой міста!
А зупинити пересічного аборигена з вулиці Дем'яна Бєдного та запитати прямо в лоб: "А хто такий Квінта?"
Мабуть не скаже. Проте, якщо наспівати "...одна калина за вікном, одна родина за столом.....", впевнений, що згадє!!
Бо музику до пісні написав наш земляк, батьки якого ще й досі мешкають в славетному місті Коростень.
Пісню, яку тепер співає Софія Ротару та й чи не вся Україна!
Супермегахіт!!!
Чи не привід, щоб переназвати одну з вулиць іменем Руслана?
А, батьки міста?
Чи у вас кишка тонка?

Таваріщ Москаленко!
Звертаюся до вас як бивший комсомолець з проханням уважити громадскість та перейменувати провулочок Дем'яна Бєдного (бо хто це? :shock: ніхто тепер не знає) на вулицю композитора Руслана Квінта. Може він там і не жив. Може він і не знає де такий провулок.
Але! Загони туристів, що приїжджатимуть в столицю древлян, будуть з вокзалу йти повз цей мальовничий куток і разом з гідом наспівуватимуть

Сумно, сумно, аж за край,
Не дивись на мене,
Грай, музико, грай.
Зимно, зимно на душі
Забирай, що хочеш
Тільки залиши...

Одну калину за вікном,
Одну родину за столом,
Одну стежину, щоб додому йшла сама.
Одну любов на все життя,
Одну журбу – до забуття.
І Україну, бо в нас іншої нема!!!

Сумно, сумно, аж за край.
Так чого ж ти плачеш?
Грай, музико, грай!
Крапля горя не заллє,
Наливай козаче, бо у нас ще є...

Сумно, так і не засну,
Краще буду думать про свою весну,
Та й піду за небокрай,
Вперше, як востаннє -
Грай, музико, грай:

Про ту калину за вікном,
Одну родину за столом,
Одну стежину, щоб додому йшла сама.
Одну любов на все життя,
Одну журбу – до забуття.
І Україну, бо в нас іншої нема!!!

І коли вони проходитимуть повз мерію, Ви у своїх кабінетах будете втішатися! І співатимете разом!
І вам стане соромно за Ілліча навпроти мерії. І захочети ви на його місце поставити пам'ятник тій же Софії Ротару.
Або Віці Врадій! (була така у нас суперстар Сестричка Віка). Можна й Русі. Ото б Коростень прославився. Газетярі б наїхали. Жовта преса рознесла б благую вєсть.........
:)
Земляки мої б може стали б менше вечорами Шустера дивитися а більше б виходили в двори та співали б пісень.
Стрілецьких, козацьких........
І посміхалися б значно більше.........
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Re: Коростенець Руслан Квінта

Сообщение Zonderr » 03 авг 2009, 15:38

Не думаю, что хит Ротару является поводом для переименования улицы. Может тогда и в честь Софии Михайловны нужно улицу называть? :D
Zonderr
Коренной обитатель
Коренной обитатель

Медали: 1
За особые заслуги III степени (1)

Re: Коростенець Руслан Квінта

Сообщение delavar » 03 авг 2009, 16:37

Zonderr писал(а):Не думаю, что хит Ротару является поводом для переименования улицы. Может тогда и в честь Софии Михайловны нужно улицу называть? :D

Я б взагалі змінив імідж міста. Оті непотрібні заводи вже не запустити бо вони застарілі морально й фізично. Хоча деякі.........
Я б зорганізував фестиваль рок-музики "Дідусеві РОКовини". Дідусь наш Коростень. Сцена біля купальні Ольги. Глядачі навпроти посеред скель. А вулиці які прилягають назвав би й іменем Ротару, Івасюка, Вакарчука, можна кілька площ переназвати імені Фредді Меркурі чи там Віктора Цоя. Відповідно інфраструктуру переорієнтувати. Швейна фабрика виготовляє футболки із зображеннями різних Сепультур та Айрон Мейденів. На хіммаші цех по виготовленню CD. Ліцензійних. Фірмові фастфуди "ДЕРУНИ", напій древлянський КОРРРОСТА! Пиво "Бон Скот" ( з обов'язковим нагадуванням "Не пийте як Скот!" (барабанник ЕйСі/ДіСі, помер, силно перебравши та захлинувшись блювотою)
Придумати можна багато!
Про презервативи вже написано.
Фестиваль проводити щороку в серпні в останні вихідні літа. Запрошувати когось із гігантів. Аеросміт який-небудь та, наприклад, ЧАЙФ. З наших я б запросив ВІЙ, ВВ, ТОЛ, КОМУ ВНИЗ. Ну й Система Корр!!!
Готельчик треба приватний. Добре пішла б під нього будівля суду, де зараз стара поліклініка. Неординарна споруда. Готель мона назвати "ХардКорр".
:D
Столиця поруч, транспорт зручний, ото кияни б їхали........гроші б витрачали!
Оно Греція тільки й живе за рахунок туристів!
Щасти вам, реб'ята!
delavar
Старожил
Старожил

Вернуться в Музыка