Відпочинок в Україні.

Советы и рассказы об отдыхе, туризме, путешествиях.

Відпочинок в Україні.

Сообщение Janett » 16 ноя 2015, 12:50

Закордон дорого, Крим поки не наш. В кого які ідеї, де краще відпочивати в Україні?
Janett

Re: Відпочинок в Україні.

Сообщение Aliana » 26 ноя 2015, 10:35

Як на мене тоді найоптимальніший варіант це Карпати. І природа гарна і розваг багато і відпочити можна не так вже й дорого.
Aliana

Сообщение Janett » 26 ноя 2015, 10:47

Та, я думала за Карпати, і ще як варіант був Трускавець. Прочитла про місто. Дуже хороші відгуки. Правда про ціни говорять різне. Хоча думаю і там можна знайти цілком доступний санаторій. Хочу нічого не робити і тільки відпочивати)))

У вартість включено: проживання, харчування "шведський стіл", лікування: лазеротерапія, магнітотерапія, ультразвук, вправа для очей, вихрові ванни, лазерний душ, циркулярний душ, підводний душ-масаж, перлинні ванни, інгаляції, озокерит. А також обстеження: загальний аналіз крові, біохімічний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналіз крові на мікроелементи, протромбіновий індекс, аналіз на сечову кислоту, аналіз крові на цукор.

І як вам перелік?))) Коли це все встигнути відвідати)) Треба ще почитати
Janett

Сообщение Janett » 16 фев 2016, 12:59

Ну що ж, з'їздила я в Трускавець. Вражень дуже багато і всі позитивні)))Місто просто чудове, є куди піти, і молоді досить багато. Номер в санаторії Віктор такий як і на фото. Все дуже чистенько. Всі процедури дійсно не вдалось відвідати))та й мені не треба було, лікар склав схему куди ходити, а куди не ходити))) Кому треба буде детальніша інформація, пишіть)
Janett

Сообщение melissa » 19 июн 2016, 11:00

В Трускавце очень понравилось, все остались довольные. Но этим летом поедем к морю. Уж сильно нам не хватает солнышка( Не смотря на цены , отдых должен быть у каждого.
melissa

Вернуться в Отдых и туризм