delavar писал(а):Двомовних кравїн нема!
Є країни де більше одної державної мови.
delavar писал(а):Співчуваю вам! Щоб зрозуміти що то було і для чого варто було прийти. Там були чесні люди з усієї Україні і різномовні. Там було Світло! Заради світла проти мороку і стояли. Заради того щоб не вбивали журналістів як при Кучмі та при Путінові. Демократія в нас є і завдяки їй можна будь кого обливати брудом не соромлячись у виразах. От і скавучать шавки. А в 2004-му вибір Ющенка був все ж кращий за Януковича. Це протистояли Схід і Захід. Шкода лише що для подальшого поступу на Захід Ющенко не отримав більшості.
Поспівчувайте краще собі. На всіх етапах тих виборів я головував "не підтримую жодного кандидата", і мені не має чого соромитися. А що ви зробили? Кого до влади привели?! Що маємо? З Росією посварилися, в Європі непотрібні, як кажуть і від жінки пішов і коханка не прийняла. Доречі коли Кучма був останній строк була стабільність. А зараз як зима так невідомо чі з нового року газ буде.
delavar писал(а):До речі не зрозуміло чому це тут лише дві мови російська і англійська.
Можливо тому що і на роботі й в родині люди спілкуются російською, до речі й в учбових заклади на російській вчилися.
delavar писал(а):А тут бачиш і українською почали писати. Не все значить втрачено.
Звичайна ввічливість, тай невідомо чи російську зрозумієте

. Зараз модно "нерозуміти" російську.
P.S.
delavar зверніть увагу на кнопку "цитата"
ksenilda писал(а):Я из Петербурга. У моего мужа вся родня в Коростене, поэтому мы тут часто бываем.
И у меня родственники в Питере есть. На счёт гостей, возможно в следующем году и буду

И Вы родных не забывайте.
delavar писал(а):От на певних кримських сайтах там просто тупо написано що "разрешается писать только на русском".

гарна ідея. А подивітся на це з другого боку, якщо там на татарском будуть спілкуватися то більша половина тогож Криму й незрозуміє, тому цілом логічне рішення для розширення кордонів користувачів тогож форуму. До речі саме відпочіваючі з Росії приносяль левову часту коштів кримчакам.