NE_delavar писал(а):Согласен! В магазинах полно всего (про качество спорить не будем - у каждого свои вкусы)....Берем кошелек пенсионера/врача/учителя/работяги с железнодорожного узла Коростень и покупаем....
А про недвижимость у народа - так кто этот народ? Может нарисуете социальный портрет "успешного украинца"?
Уж не из тех ли что газ, и все остальное заодно,

тырят? А про "наше море" - давно ли оно им стало? Оно НАШЕ общее - для всех нормальных и порядочных людей, не важно украинцев, русских, евреев и т.п.
А если не согласны, батечко, то это уже не общеевропейские ценности (там то давно смекнули про общую Европу), а гитлерюгендпропаганду больше напоминает...
А для тех кто тырить все хочет - тюрьмы во всех странах есть...ВЭЛКАМ!!!

Да раніш була якісна докторська, особлива та останкінська. 2-3 години в черзі. Апельсини-мандарини токмо в Москві, Ленінграді, Києві.......Кава? Черги. Про печінку, язики чи там шпроти мовчу. Зараз це неякісне? Гаманець лікаря при всіх владах був і є тугий. Вчителі? Я працював у школі. Прогнивша повністю система. 90% нездари та лінивці. Освіта в дупі. Лише зараз з введенням тестів все стає до ладу. Наука в повній задниці. Дружина в мене демограф. Ось приїхала зі стажування в Німеччині. Не зрівняти рівень наших вибачте за слово пердунів та німецьких науковців. Їхні статті дорівнюють нашим монографіям.
Роботяги? Мене до цієї пори умиляє картина: риють якусь яму, будують чи ремонтують, в ямі один з лопатою а ще шість - сім "роботяг" товчуться навколо, руки в кишенях. Серед роботяг дві третини невдах та двійочників. 70 років їх восхваляли. А вони на шиї сиділи. Тому совок і рухнув.
Залізничники? Держава в державі. Гнати їх треба поганою мітлою. Лише у нас при оформленні групових квитків платиш більше. Оформляв учнів коли в Кам'янець їздили. УЗ повність косна система створена сама для себе. Тому й можливий в ній Кирпа, що прокрався на мільйони та з переляку пустив кулю в скроню. Приватизувати треба залізниці.
До речі чому це Південно-Західною називається залізниця (з нашим славетним Коростенем) розташована на Північному заході? Запитання для допитливих піонерів.
Успішні українці? Янукович - зробив політичну кар'єру хоча мав кримінальне минуле, грабував жінок, здирав шапки.
Ахметов - шахтарі за нього гарой, ще б пак стільки видовищ дав, каманду скалатіл атлічную, з папуасів правда. Пінчук - родич нєкого Кучми, підтриманого більшістю південно-східних окраїн та приведений ними ж до влади, звідси ясно, що народний мілліардер цей Пінчук!
Всі моря в усьому світі поділені, проведені чіткі кордони і давно вже. Цивілізовано. А у нас брательник з тайги то так то сяк і ніяк.........Патамушта.........
Нудно з вами, п'ятою колоною.........
Піду-но я краще в тему СЕКС!